facebook-with-circle facebook google+-with-circle google+ instagram-with-circle instagram mail-with-circle twitter-with-circle twitter vine-with-circle vine youtube-with-circle youtube area-graph arrow-bold-down arrow-bold-left arrow-bold-right arrow-bold-up arrow-down arrow-left arrow-long-down arrow-long-left arrow-long-right arrow-long-up arrow-right arrow-up arrow-with-circle-down arrow-with-circle-left arrow-with-circle-right arrow-with-circle-up attachment back-in-time back bar-graph beamed-note bell blackboard block book bookmark box briefcase calendar camera ccw chat check chevron-down chevron-left chevron-right chevron-small-down chevron-small-left chevron-small-right chevron-small-up chevron-thin-down chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-up chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up circle-with-cross circle-with-minus circle-with-plus clapperboard clipboard clock cloud cog controller-fast-backward controller-fast-forward controller-jump-to-start controller-next controller-paus controller-play controller-record controller-stop controller-volume cross cup cw cycle dots-three-horizontal dots-three-vertical edit export eye-with-line eye flag flash folder forward funnel globe hand heart-outlined heart help-with-circle help home image-inverted image images inbox info-with-circle info install level-down level-up lifebuoy link location-pin lock-open lock log-out login loop magnet magnifying-glass mail medal megaphone menu message minus modern-mic news pencil pie-chart plus price-tag print publish quote reply-all reply resize-100% resize-full-screen retweet rss select-arrows share-alternative share shopping-bag shopping-basket shopping-cart shuffle sound-mix squared-cross squared-minus squared-plus star-outlined star text-document-inverted text-document text thumbs-down thumbs-up ticket tools trash triangle-down triangle-left triangle-right triangle-up trophy tv typing upload-to-cloud upload user users warning

Sodniki

A.K.
Komentarjev: 0

V šovu Zvezde plešejo bodo na sodniških stolčkih sedela sama zveneča imena. Vrhunska plesalca in večkratna svetovna prvaka Katarina Venturini in Andrej Škufca, modna oblikovalka Nika Urbas Ambrožič in televizijski voditelj ter igralec Lado Bizovičar.

Za ogled videov se PRIJAVI
Za ogled videov se NAROČI
Sodniki - 4
(Foto: POP TV)

KATARINA VENTURINI, štirikratna svetovna prvakinja in lastnica plesne šole

"Iskala bom ples, ki me bo prevzel in zaradi katerega bom imela kurjo polt," pravi sodnica Katarina Venturini o ocenjevanju. Izkušena plesna učiteljica še doda, da pari lahko napredujejo v svojih koreografijah in korakih že v enem tednu, če bodo trdo delali.
 

NIKA AMBROŽIČ-URBAS, modna oblikovalka in kreativna direktorica

"Ocenjevala bom umetniški vtis. Pomembno bo, da bomo začutili zgodbo, če bo par izražal čustva, ki smo jih pričakovali ali po njih med nastopom celo hrepeneli. Veliko pozornosti bom namenjala tudi estetiki gibanja," opiše svoj pogled na ocenjevanje Nika Ambrožič-Urbas, ki bo zagotovo strogo ocenjevala tudi elegantno držo in ali se plesalci znajo vživeti v oblačila, saj je diplomantka prestižne londonske umetniške fakultete Central Saint Martins, zdaj pa deluje kot kreativna direktorica v Angliji in na Kitajskem. Nika živi v Londonu in bo prav za Zvezde plešejo vsak teden prišla v domovino.

ANDREJ ŠKUFCA, štirikratni svetovni prvak in plesni sodnik

"Sem sodnik na svetovnih plesnih tekmovanjih, tako da bom iz tega izhajal. Bom strog, a hkrati vem, da je treba plesalce tudi nagraditi s pohvalo, da imajo motivacijo za nadaljevanje in seveda napredek," je dal sodnik Andrej Škufca jasno vedeti, da bo verjetno prav on najstrožji del sodniške mize. "Da bom par ocenil z desetko, bodo morali gledalci vstati, ploskati, jokati. Odražati bodo morali čustva, ki jih je par želel pokazati."

LADO BIZOVIČAR, 
TV voditelj, igralec in komik

"Vsak teden bom imel sedež v prvi vrsti v teh gladiatorskih igrah, v katerih bodo zvezdniki plesali. Plesali pa bodo zvezdniki, ki nimajo pojma o plesu in niso plesalci ne po duši ne telesu. Imamo človeka mišico, novinarskega kolega, voditeljico informativne oddaje, igralce … vse. Kdo v tem ne bi užival?" se ocenjevanja že veseli Lado Bizovičar.


 

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI 11

 
periot22 · 20.03.2017 09:24:20
Škufca zelo dobro ocenjuje,na podlagi plesnih korakov ne videza in tako je prav!
AceMcCloud · 19.03.2017 20:48:54
Škufca ima mnenje: "Bog pleše za 10. Tisti, ki je učil mene, pleše za 9. Jaz plešem za 8. Katarina pleše za 7. Vsi vi ostali pa plešete za 6 ali manj!"
 
blue33 · 14.03.2017 08:35:30
Škufca je strog, vendar ima enak kriterij do vseh, tako da v tem ne vidim nobenega problema. Problem bi bil, če bi ocenjeval kot ostali, ki ocenjujejo na podlagi videza.
 
bb38150 · 13.03.2017 08:44:24
V vsaki komisije se najde nekdo , ki izstopa. Škufca mi je šel prav na živce z njegovo strogostjo. Kot olesalec bi morav vedet koliko truda se vloži, da tako zaplešeš kot so včerajšnji tekmovalci. Njegovo ocenjevanje je bilo prestogo, delovel je naduto, prepametno, prepotentno.
 
Cofeman · 12.03.2017 22:17:19
Spoštovani g. Škufca. Vi se imate za profesionalca, zamislite si koliko dela in let ste vložili, da ste prišli do tega kao "naziva: profesionalec"! Po vašem ocenjevanju, se res vidi, da za vsakogar enostavno ne morete drugega povedati kot razbrano med vrsticami: "kaj pa ti veš, sploh ne znaš plesat". Pa dajte malo se zamislite na vaše plesne začetke! Jaz osebno lahko povem, da so tile tekmovalci za vas profesionalnci in ne obratno, saj dosegajo rezultate v zelo kratkem času in niso rabili nekaj let, da so se naučili te kar precej težke obrate in korake! Skratka, z vašim ocenjevanjem dokazujete, da vas je strah, pred temovalci, saj so dokaz, da se te plese lahko nauči v nekaj tednih in ne letih kakor ste se vi učili. Zame so vsi tekmovalci pravi PROFESIONALCI in ne VI g. Škufca. Obnašate se enako kakor bi otroku v 1. razredu npr. januarja dal kvadratno enačbo za rešit. Če ste že bili zbrani za kao sodnika, bi si vsaj malo ogledali kako se ocenjuje drugje v tujini na teh šovih. Pri nas v Sloveniji na vseh šovih vsi žirantje zahtevajo, da na oder pridejo že pravi mojstri bodisi v izvajanju pesmi ali karkoli drugega in drugega ne znajo kot samo neke strokovne izjave,..... Upam, da boste prebrali tole in se malce zamislili!
maxmoritz · 12.03.2017 22:27:23
škufca je prepotentn do amena...
bb38150 · 13.03.2017 08:40:00
Zelo lepo napisano tudi meni ni bil všeč, prepotenten, prestrog, aroganten.. Vsi tekmovalci, ki so se v tako malem času naučili plesa si zaslužijo veliko POHVALO in boljše ocene kot jih jim je dal Škufca. Ne vem zakaj se v vsaki komisiji najde nekdo, ki izstopa, tako kot je Marjetka v talentih. Tudi ona je mislila, da drži boga za jaj..
 
maxmoritz · 12.03.2017 22:03:15
škufca, ti pa si edini IDEALEN, NAJBOLŠI... MALO MORGEN !!! Sploh se ne zavedaš, da so oni AMATERJI, ne moreš jih tretirat kot profesionalce,,,, me zanima zakaj se ne prijaviš v masterchefa, da bi te POHODLI, ker tam pa TI nisi majster....
AceMcCloud · 12.03.2017 21:42:59
Blond sodnica je katastrofa.
maxmoritz · 12.03.2017 22:04:01
boljša ko oni biser od škufce
AceMcCloud · 12.03.2017 22:26:18
Škufca je 100% sadist, sam one blontne pa res ne morem gledat.